Загиналият в асансьор студент е трябвало да се прибере в родния Сливен

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
18:30 / 07.07.2021
13956
Колеги на открития мъртъв студент в асансьор в едно от общежитията на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас са покрусени от смъртта му. Момчето е от Сливен и днес приготвяло багажа си за завръщане в родния град. 

Всички обсъждат каква е причината за трагичния инцидент. Една от тях е, че комбинацията от жестоката жега и уплаха от ситуацията, в която е попаднал, са причинили  инфаркт. Какво е довело до смъртта с точност ще стане ясно след аутопсията от Съдебна медицина, където бе прибрано тялото.

Plovdiv24.bg припомня, че ужасната трагедия се случи днес в бл. 2 в студентските общежития. 23-годишният Георги е открит мъртъв в заседнал асансьор между 9-ия и 10-тия етаж, притиснат от хладилник.

Около 13 часа е подаден сигнал за заседналия в асансьора младеж от очевидци. С помощта на техници вратата е отворена около 14 часа, но за съжаление безжизненото му тяло е открито, притиснато от хладилника към стената на асансьора.

Plovdiv24.bg изказва най-искрени съболезнования на близките на починалото момче.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).