Забиха нож "пеперуда" в окото на ром, на ръба на живота е (18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:31 / 31.10.2016
6550
Млад мъж едва не загина, след като бил прободен с нож тип "пеперуда" в дясното око. Инцидентът станал в столицата в неделя вечерта. Младият мъж от ромски произход бил приет в тежко състояние във спешния център на ВМА след сбиване. Лекарите останали шокирани от гледката на ранения мъж. От окото му стърчала само дръжката на ножа, чието острие било набито навътре в черепа на пострадалия, съобщава "Монитор".

На скенера лекарите видели, че оръжието минало на милиметри от гръбначния стълб на мъжа, но не е ясно дали раните не са нанесли сериозни щети на мозъка или нервните окончания в главата му.

След тежка операция, продължила няколко часа, ножът бил изваден, съобщиха от ВМА. Мъжът е настанен в реанимация с опасност за живота, като все още не е ясно какви са шансовете му да оцелее. Предстои да бъде извършен и контролен скенер, който да покаже дали операцията е минала успешно и дали няма останали парченца от острието в главата на наръгания ром.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...
Откриха издирваното дете
Дебора: От време на време плача, винаги ще ме е страх
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Собственик на 20-годишен автомобил няма да може да го продаде у н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).