За Николета Лозанова няма ограничения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:50 / 16.04.2021
6242
За Николета Лозанова няма ограничения по родните пътища. Табелите със знаците за скорост не важат за красавицата, която не се съобразява с тях и смело се придвижва из родината ни с превишена скорост.

Най-популярната ни плеймейтка качи в социалните мрежи клипче как шофьорът й я вози, а тя се наслаждава на пътя и хубавата музика. "Уикенд" забеляза, че мощният джип "Мерцедес" лети из София с цели 175 км/ч, което е доста над ограничението. От видеото не става ясно където точно е Ни Ло, но дори и по Околовръстния път скоростта на движение е ограничена до 80 км/ч. 

Любимата на вратаря Ники Михайлов е фенка на джиповете "Мерцедес", но предишното й возило бе бяло, а сега се вози в последен модел Mercedes-Benz GLS 400 D 4MATIC AMG 6+1, който обича да изтъква, че си е купила сама и в това няма нищо чудно. Моделката изкарва достатъчно и може да си позволи да има толкова скъпа кола. Тя никога не кара звяра на четири колела, а ползва услугите на шофьор, който има нареждане от шефката си да натиска педала на газта докрай. Най-често плеймейтката се разминава без глоби от полицаите, а минава тънко с една усмивка и някое селфи с катаджията. 

Обикновено красавицата от пловдивското село Караджово се вози на задната седалка, като истинска принцеса, но понякога по изключение сяда и отпред. Лозанова не позволява на шофьора си да вдига повече от разрешената скорост единствено когато е с дъщеря си Никол. Ни Ло внимава на пътя само ако и наследницата й е в колата, в останалите случаи дава право на шофьора са да "лети" по родните пътища. "По нареждане на Николета се кара бавно, ако Никол е в джипа. Ако е сама или с Ники Михайлов, се вдига доста по-висока скорост", твърдят от обкръжението на бившата на Валери Божинов.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).