Внимание, шофьори! Измислиха нов начин да ви оставят без кола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:43 / 08.01.2016
7751
Престъпниците стават все по-нагли. Те използват изключително хитра врътка, за да разбият вашия автомобил. Преди да влезете в колата, погледнете всички врати. Уверете се, че там няма пъхната монета - между дръжката и ключалката.

Ако сте пропуснали този момент и просто напуснете вашето возило, то най-вероятно нищо няма да се случи в този момент. Ала през нощта, когато се приберете у дома...

Прибирате се у дома напълно сигурни. Сигурни, защото сте прехвърлихте отново в мислите си няколкото прости стъпки, които да направите. Уверени сте, че сте затворили вратата и заключили колата чрез система за дистанционно управление с аларма. Ала тъй като монетата е възпрепятствала заключването на едната врата, то за престъпника ще бъде изключително лесно да я отвори.

Така че преди да се отдадете на заслужената си почивка, нека не ви домързи да прегледате внимателно всяка от вратите, за да не се събудите неприятно изненадан.

За да гарантирате своята безопасност, винаги проверявайте вратата!

Източник: Блиц


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).