Влогър удари Сузанита в земята

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:19 / 01.09.2017
24953
Влогърът Dro отново остана потресен от 14-годишната певица Сузанита. Щерката на Орхан Мурад вчера пусна дуетното си парче с Андреа, което вече трупа лавинообразно гледания в музикалните платформи. Влогърът е известен с това, че реагира на различни музикални видеа. Преди време той коментира песента "Луцифер и Буда" и беше разочарован. 

След като чу родния хит той отсече: "Кучко, ти си само на 14, трябва да си в училище, не да правиш това". Андреа е една от любимките на Dro. Това е една от причините той да реши отново да гледа видео, в което участва точно Сузанита, признава си чужденецът. След като чува парчето "Строго забранено", той отново остава безмълвен. След първоначалния ступор той решава да похвали Андреа, която според него е от истинска класа. 

После обаче се спира. "Сузанита... много си сладка, но... ти си на 14. Това не е нещо, което трябва да правиш. Малко момиче, ти не си Гери-Никол", казва той, добавяйки, че му е неудобно да е откровен и да каже какво наистина мисли, защото момичето е много малко. "Все пак определено имам мнение и какво да кажа, просто не е редно". "Кой е следващият, с който ще се набута да прави дует? Галин, Криско, Галена? Обичам Андреа, каквото и да си мислите. Коя е пълнолетната възраст в България, за бога.. Частта, в която пее Сузанита, просто не е за нея. Видеото е сладко, но Сузанита е прекалено млада, за да прави това", добави той. Drо е повече от шокиран и искрено съветва щерката на Орхан Мурад да остави музиката, поне за момента, пише "Блиц". 

Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).