Владимир Москов е категоричен, че няма да има заседание на пленума на БСП на 29 август

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:27 / 28.08.2020
2751
С нарочно писмо до всички членове на Националния съвет на БСП се е обърнал днес временно-изпълняващият функциите на Председател на БСП Владимир Москов, в което категорично се обявява срещу провеждане на заседание на Националния съвет на партията на 29 август.

Това съобщава Big5 позовавайки се на член на НС, получил писмото.

В писмото Москов изяснява причините поради, които няма да се проведе на 29 август исканият пленум от опозиционерите в партията, с което призовава членовете на съвета да не идват на заседанието. Москов подчертава също, че няма решение на изпълнителното бюро за свикване на пленум за 29 автуст, с което реално се делегитимира неговото провеждане.

С този си ход вътрешната опозиция в БСП прави пореден опит да взриви предстоящия пряк вот за председател, коментират членове на висшето ръководство. "Владимир Москов е категоричен, че няма да има заседание на пленума на БСП на 29 август.

С нарочно писмо до всички членове на Националния съвет на БСП се е обърнал днес временно- изпълняващият функциите на Председател на БСП Владимир Москов, в което категорично се обявява срещу провеждане на заседание на Националния съвет на партията на 29 август. Това научи нашата медия от член на НС, получил писмото. В писмото Москов изяснява причините поради, които няма да се проведе на 29 август исканият пленум от опозиционерите в партията, с което призовава членовете на съвета да не идват на заседанието. Москов подчертава също, че няма решение на изпълнителното бюро за свикване на пленум за 29 автуст, с което реално се делегитимира неговото провеждане.

С този си ход вътрешната опозиция в БСП прави пореден опит да взриви предстоящия пряк вот за председател, коментират членове на висшето ръководство.

"Най-лесно е да се поддадем на противопоставянето, но то ще има пагубни последствия за партията" категоричен е Москов и предлага НС на БСП да проведе заседание преди 50-я конгрес на партията, който е насрочен за 26 септември. А всички противоречия в партията да се решат на конгреса. От писмото до социалистите става ясно, че и самият Москов нама да отиде на исканото заседание на 29 август.

“Най-лесно е да се поддадем на противопоставянето, но то ще има пагубни последствия за партията" категоричен е Москов и предлага НС на БСП да проведе заседание преди 50-я конгрес на партията, който е насрочен за 26 септември. А всички противоречия в партията да се решат на конгреса.

От писмото до социалистите става ясно, че и самият Москов нама да отиде на исканото заседание на 29 август.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).