Видеорегистратор засне рядък инцидент на "Тракия", при който никой не е виновен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
14:47 / 07.06.2022
271747
Видео от инцидент на АМ "Тракия" се появи в социалните мрежи и веднага породи коментари и реакции от потребителите, видя Plovdiv24.bg. На кадрите се вижда как лека кола се качва върху мантинелата.

Автомобилът почти се преобръща, но в крайна сметка се приземява на 4 гуми. Шофьорът успява да спре перпендикулярно на шосето. 

Инцидентът се развива на АМ "Тракия" между Вакарел и София, преди разклона за Нови Хан. Кадрите са на видеорегистратор на превозното средство, което се е движило зад въпросния мерцедес. Инцидентът е станал през април миналата година, но едва сега вижда бял свят.

Не е ясно каква е причината за инцидента, но в коментарите се включва и авторът на поста, който обяснява, че спукана задна дясна гума е предизвикало катастрофата. В крайна сметка всички от автомобила слизат живи и здрави.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (26)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).