Вежди Рашидов при Стоянка Мутафова в болницата

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
17:52 / 29.11.2016
8834
Министърът на културата Вежди Рашидов лино посети Стояка Мутафова в болницата, съобщиха от министерството.

Веднага след като приключи церемонията по награждаването с най-високото отличие на министерството "Златен век" в Националната галерия, Рашидов отиде в клиниката, за да вдъхне кураж на голямата българска актриса. В стаята на Мутафова той пристигна с букет лалета. 

Тя бе изненадана и много се зарадва на оказаното внимание. В типично шеговития си стил и с много приповдигнат дух Госпожа Стихийно Бедствие убеди министър Рашидов, че вече се чувства много по-добре, надява се, че "тази случка няма да й попречи за "Гинеса" и дори вече има желание да се върне на сцената.

Министър Рашидов изрази желание да съдейства с каквото е необходимо, само и само любимката на поколения българи да се върне час по-скоро на сцената и отново да ни радва с невероятния си талант и чар. Той обеща, че ще дойде отново на "визитация" след няколко дни, а от своя страна примата на българския театър Стоянка Мутафова се пошегува, че тогава двамата ще изиграят един етюд.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).