Варненец изсипа каси с вкиснато мляко в офиса на енергото в града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:23 / 11.12.2021
4321
Варненец протестира символично, изсипвайки три каси с вкиснало мляко в офиса на енергоразпрделителното дружество в морската столица, а причината е високите сметки за ток. Клипът бе публикуван във фейсбук групата “Забелязано във Варна". На него се вижда фермерът, който влиза в офиса на енергото във Варна, носейки три каси с мляко.

След като изсипва стоката си, човекът споделя, че сметките му за ток са се качили драстично – от 1500 на 3000 лв. на месец. В следствие на високите цени, той е бил принуден да тегли кредити, а заради спирането на тока – стоката му се е развалила.

Вчера изхвърлих един тон мляко, а животните ми умират. Ако сами не си помогнем, няма кой да ни помогне, коментира варненецът.

Един ден да закъснеем с плащането на тока и веднага го спират, намирам пари, но те го пускат след 2 дни. И заради това стоката ми се разваля, животните ми страдат, обясни ядосаният варненец.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).