Ужас! Двама мъже и една жена загинаха на място при тежка катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:50 / 08.06.2017
12250
Двама мъже и една бременна жена загинаха на място, а четирима души са тежко ранени при катастрофа, станала на пътя между градовете Дулово и Алфатар. 

Сигналът за пътния инцидент е подаден днес към 9.12 часа, съобщиха от МВР. По първоначални данни, на ляв завой, лек автомобил "Мазда", шофиран от 44-годишен мъж, е навлязъл в насрещната лента и челно се е ударил в лек автомобил "Тойота". При сблъсъка на място са загинали водачът на маздата и пътуващите с него мъж на 46 години и 44-годишна жена. Тежко ранен е техен спътник, на 46 години, както и шофьорът и пътниците в другата кола на възраст 68, 51 и 47 години.

Пострадалите са транспортирани в болницата в Силистра. Пътят бе затворен за движение, а от Областното пътно управление в Силистра са отклонили трафика за пътуващите за Дулово през селата Професор Иширково и Брадвари, а за пътуващите от Дулово за Добрич - през село Межден. 

На място е извършен оглед, по случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата по изясняване на всички обстоятелства, довели до тежката катастрофа. 

Един човек е загинал, а 22-ма са ранени при станалите 16 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, допълниха от МВР. 


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).