Убиецът от Козлец отключил психически проблем от безпаричие заради болното си дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:07 / 31.05.2018
4291
Убиецът, който застреля приятелката си и съсед в хасковското село Козлец, е отключил психически проблем и се е поболял от безпаричие заради болното си дете. Преди ден 45-годишният Гюнай Мюмюн застреля със законно притежавана ловна пушка двамата.

Вчера е трябвало да замине за Турция за преглед при специалист за дъщеря си. Взима 1500 лв. на заем от свой роднини, но в деня на пътуването им се обажда, че се е успал. Изстрелите отекват в 9:30 сутринта. Жената е простреляна в дома си. Съседът чува изстрела и се втурва да помага, но мъжът го посреща с насочена пушка.

Нина Николова, говорител на МВР –Хасково, коментира, че оръжието е било подпряно на стената и той е чакал полицаите. Не е бил агресивен. Убийството става пред очите на съседи и роднини. Голямата дъщеря на Гюнай опитала да го спре. Минути преди стрелбата Себахтин Неази помага на убития мъж да ремонтират трактора му. "Ако бях тук щеше да ме разстреля и мен", сподели той.

Според съседите, Гюнай бил добър човек, но се поболял, заради невъзможността да осигури пари за лечението 6-годишната си дъщеря. Болестта го е направила ревнив, без причина. Тормозел жена си, а мъжете в селото заплашвал. "Момчетата казали на кварталния, но той им казал да подадат жалба", допълни Себахтин. Мюмюн е задържан и е направил пълни самопризнания. Очаква се днес прокуратурата да му повдигне обвинение за двойното убийство.

Източник: bTV

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).