Убиецът на детето в Момчилград се гаврил жестоко с него преди смъртта му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
17:40 / 17.12.2017
65421
Преди да бъде убита, малката Дамла е била сексуално малтретирана. Това разкриха пред БЛИЦ близки до почерненото семейство.

Една от версията на разследващите е, че момиченцето е било изнасилено от близък на семейството. За това говорел и фактът, че той е имал достъп до заключения от майката апартамент.

Предположенията са, че той е знаел разписанието на семейството и момента, в който детето ще остане само. В момента полицията в Момчилград и Кърджали проверява всички хора, които са били от обкръжението на майката и детето. Бащата на Дамла работи в чужбина, също извън България е и по-големият брат на момиченцето.

В момента съкрушената майка е в Кърджали, където се извършва аутопсия. Според все още неофициална информация, детето е било удушено.

До този момент и от полицията, и от прокуратурата отказват каквито и било данни по случая заради разследването и огледа на местопрестъплението, които текат. 7-годишното момиченце бе открито апартамент в жилищен блок "Слава" на ул."26-ти Декември" №16, където живеело с майка си. Тя се прибирала от нощна смяна в дома си около 7 часа сутринта.

Съседи, цитирани от медиите в Кърджали, твърдят как майката им разказала, че е открила мъртвата си рожба на леглото с тиксо на устата. Тя се усъмнила още на влизане в жилището, че има нещо нередно, защото патронникът на вратата бил превъртян два пъти, а тя заключила само един. На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско присъствие. Разследващите работят по версията за убийство, извършено по особено жесток начин.


Виж коментарите (20)

Още по темата (25):
09.09.2019 И Върховният касационен съд посече убиеца на 7-годишната Дамла!
15.01.2019 Пловдивският съд посече убиеца на 7-годишната Дамла!
06.12.2018 Убиецът на 7-годишната Дамла припадна в съда в Пловдив, прекъснаха
заседанието!
03.09.2018 23 години за убиеца на Дамла, родителите крещят "Смърт!"
22.12.2017 Ден на траур в Момчилград в памет на убитото дете
21.12.2017 Арестуваният за убийството на Дамла отново влезе в дома на жертвата
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).