Турски гастарбайтери биха граничари на "Капитан Андреево"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
17:26 / 24.08.2017
11736
Турски гастарбайтери биха граничари на пункта "Капитан Андреево". След нападението, един от полицаите е със счупен крак, а чуждите граждани са задържани.

Инцидентът е станал в сряда около 23.00 часа на граничния пункт. От Турция пристигнал микробус, в който пътували мъж, 3 жени и две деца. Всичките пътници били роднини, една част от тях са немски граждани от турски произход, а останалите са турски граждани с карти за пребиваване в Германия.

След паспортния контрол, граничните полицаи поискали да извършат проверка на автомобила за укрити лица. Пътуващите отказали да слязат, а водачката 26-годишната жена, която шофирала микробуса, потеглила.

Микробусът е спрян, а при опит да бъдат задържани пътуващите в него, те оказали съпротива. 26-годишната жена ударила единия полицай в лицето, а 47-годишният мъж, пътувал в микробуса, нанесъл удар в крака на друг служител.

Впоследствие е установено, че кракът му е счупен. Извършена е щателна проверка на колата, в нея не са намерени скрити хора. Пълнолетните пътници от микробуса са задържани за 24 часа, непълнолетните са настанени в специализирано помещение.

Тече разследване. Образувано е досъдебно производство за причиняване на средна и няколко леки телесни повреди на полицейски служители.

Източник: Нова тв


Виж коментарите (22)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).