Трайчо Трайков: Сега основанието да ме подкрепите е по-голямо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:39 / 19.03.2017
2446
Политическият говорител на Нова Република Трайчо Трайков заяви във второто издание на #НоваПанорама, че очаква отново подкрепа от всички българи, които гласуваха за него на президентските избори.

"Ние успяхме да се докажем през времето, като запазихме доверието на нашите симпатизанти. Устойчивостта е нашето най-силно оръжие за спечелването на доверието на хората. За мен на президентските избори гласуваха 228 хиляди души - пет пъти повече, отколкото предвиждаха социолозите. Надявам се, че хората ще успеят навреме да разберат къде сме ние и за какво се борим, за да ни подкрепят. Сега основанието е по-голямо, защото в Народното събрание са нужни хора вън от всякакви схеми", обясни Трайков.

Заедно с Мартин Димитров той отговори на въпросите на Ивайло Цветков Нойзи. Сред темите бе и прословутата случка в Катар, с която Борисов мотивира уволнението на Трайков като министър на икономиката и енергетиката.

"Не е вярно, че не съм вдигал телефона на министър председателя, той дори не ме е търсил. Прословутият форум, за който съм бил виновен, бе организиран от друго министерство. Бях прекарал изминалата година в постоянна битка с петролния картел, към която се присъедини и Мартин Димитров, и в борба с чуждите икономически интереси, преминаващи през енергийни проекти. Очаквах да бъда спрян, но не и с такъв парадоксален повод", каза водачът на листите на Нова Република в 23-ти софийски район и в Благоевград.

Трайчо Трайков обяви, че заедно с Мартин Димитров и другите десни политици от Нова Република вече са готови със законопроекти срещу картела при горивата. Трайков обясни и защо е поискал БСП да се извини и да се саморазпусне след това.

"На фона на днешната амбиция на БСП да управлява, е време да си спомним за следното: как те действаха разложителски в българската армия в края на Първата световна война. После взривяваха църкви. После в Коминтерна измислиха македонската нация и македонския език. После се опитаха да обезбългарят Пиринска Македония. Избиха цвета на българската нация, направиха лагерите на смъртта. Три пъти се стигна до фалит по Живково време, а на всичкото отгоре искаха да ни направят 16-та република на Съветския съюз. Фалираха ни при Луканов, при Жан Виденов, след това спряха еврофондовете при Станишев, а накрая откраднаха 4 милиарда от КТБ при Орешарски. БСП е майка на корупцията", каза още Трайков.


Виж коментарите (3)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).