Топ 5 на големите провали в поп-фолка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:59 / 08.02.2020
21473
Те имаха всички данни да изградят невероятна кариера в поп-фолка – атрактивна визия, скандален имидж, летящ старт, а някои от тях дори блестяха с – о, чудо - гласови данни. Те можеха и до днес да бъдат на върха на чалга пирамидата, а хитовете им да пълнят дискотеките. Вместо това обаче сега са призраци и вече почти никой не ги помни. 

Те са провалените фолк певици на България. "Хотарена" ги класира в Топ 5, базирайки се на мнения на фенове и читатели. 

Сашка Васева 

Макар да е със самочувствието на звезда от типа свръхнова, реално Сашка Васева има една-единствена песен – "Не мога да те забравя, Георги“. Ако се случи да бъде поканена на участие веднъж в годината, репертоарът й ще бъде изцяло с чужди песни, а собственият й хит ще се върти поне 10 пъти за пълнеж. Като стана дума за "пълнеж“ - пълното й деколте май е единственото, което държи влага у феновете й. 

Гергана

Помните ли Гергана? Ще ви припомним – братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев. Днес в светските среди използват именно това определение за блондинката, тъй като никой не си я спомня като фолк певица. Хитът й "Губя те бавно“ я изстреля на върха през далечната 2003 г., но последва дълъг и мъчителен кариерен застой, който й гарантира сигурен провал. Едва през 2015-а Гергана направи повторен опит да наложи името си, но безмилостната конкуренция я смаза със силата на китайски коронавирус. 

Пепа Секса 

Пепа Петрова, по-известна като Пепа Секса, ще остане в историята със своята "Синя прашка“ от 2004-а. Първи и единствен хит, който обаче години наред се въртеше в чалга клубовете и вълнуваше феновете. "Що не си свалиш фланелката моряшка, а аз ще ти покажа мойта синя прашка“, е рефрен, който фолк маниаците и до ден-днешен си тананикат. Уви, една птичка пролет не прави и именно липсата на сингли провали Пепа Секса. 

Към днешна дата 45-годишната певица си докарва някой лев с участия в Сърбия и в Гърция, където живее. У нас я канят само жълтите медии за интервюта, в които да нарича родните певици "спермоядки“. 

Татяна 

Татяна е един вид изключение от гореспоменатите, тъй като тя никога не е имала летящ старт, а кариерата й винаги е била на треторазрядна певица. Самочувствието и абсолютно не кореспондира с реалността. Опитайте се да се сетите за един неин хит. Не можете, нали? Никой не може. 

А вече е минала 40 години. Тепърва да става актуална певица е на практика невъзможно. Единствената причина да се появи в позитивен план в медиите е, като се примоли на някой познат журналист да напише нещо за нея. 

Към днешна дата тя е повече известна с това, че се учи да кара ски и поради липсата на участия, ще става фитнес инструктор. Доскоро си пускаше снимки от бутици в чужбина, кифлееше с чанти Louis Vuitton, но сега е ограничила публичните си изяви до Пампорово, фитнес зала в град Съединение и ресторант "Хепи" в Пловдив. 

Андреа 

От всички провалени певици Андреа е единствената, която сама си вкара автогол. Тя се провали не поради липса на спонсорство, нито заради рязката промяна в стиловете на поп фолка. Кариерата й тръгна стремглаво надолу, след като напусна "Пайнер“. От водещо име в чалгата тя бързо се превърна във фантом. Опитите й да се прероди чрез колаборации с румънски изпълнители сякаш още повече я закопаха. "Андреа се изгуби някъде в английските си песни, стилът й се разми и хората загубиха интерес“, коментират нейни колежки. 

Единственото, което днес все още я държи на повърхността в светските среди, са скандалите, скалъпени от самата нея.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).