ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Тираджията влязъл в насрещното на АМ "Тракия" след обаждане на шефа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 25.09.2013Коментари (0)3384
© btv
Тираджията Валери Върбанов, който влезе в насрещното на магистрала "Тракия" и летя близо 40 километра в бързата лента срещу колите, е объркал пътя след обаждане от шефа му. В петък вечерта миналата седмица шофьорът се прибирал към Хисаря след курс в Румъния. Изведнъж телефонът му звъннал и получил инструкции да се върне на магистралата, тъй като негов колега е закъсал. 

Валери обърнал и поел обратно към аутобана, когато му махнала непозната жена. Качил я и оттам не помнел нищо. Объркал е пътя на детелината на "Тракия" преди село Труд, където пропуснал отбивката към София и подкарал камиона си в насрещното. 

Тайнствената дама махнала на опитния шофьор в късния следобед. Валери не знаел, че тя е проститутка, твърдял пред близките си по-късно той. Непознатата била облечена добре и нямала вид на жрица.

Тя поискала да пият кафе и като един добър кавалер тираджията спрял цистерната, за да й купи. Самият той имал в кабината чашка със същата напитка и предполага, че тя е използвала отсъствието му, за да му сипе нещо. След това се свестил чак в полицията в Пазарджик. Какво е станало междувременно - не знаел. Не помнел абсолютно нищо от онази вечер и бил неадекватен близо два дни след това. Не помнел нито точно къде е качил непознатата жена, нито къде е слязла. Как е объркал отбивката и е навлязъл в насрещното движение на аутобана в посока София, където е карал близо 40 километра, също не знаел.

Майката на Валери - Спаска, е убедена, че синът й е бил упоен. Дори твърди, че това не е първият подобен случай. Преди няколко месеца друг тираджия издъхнал, след като магистрална проститутка му сложила дрога в кафето. Жрицата искала само да упои шофьора, за да обере кабината на камиона. Тя обаче не преценила количеството и човекът изпаднал в кома, а после издъхнал. Именно заради съмненията, че и Валери е упоен, след като го пуснали от ареста в Пазарджик, той хукнал по доктори в Пловдив.

Медиците трябвало да установят дали версията му за качена на стоп магистрална проститутка, която му е сипала нещо в кафето, е вярна.

"Мина ядрено-магнитен резонанс, както и преглед при невролог. Като се върна в Хисаря, беше все още неадекватен, целият трепереше и не помнеше абсолютно нищо от онази вечер", разказва майка му Спаска Върбанова.

Валери изобщо не успял да обясни на пазарджишките полицаи защо е спрял едва при третия полицейски екип на 81-вия километър на аутобана, близо до разклона за пазарджишкото село Динката. Пред униформените Валери изглеждал стресиран и само повтарял "Обърках се и не мога да се върна". Той веднага бил тестван за алкохол и наркотици, но полевите тестове показали отрицателни резултати. Полицаите решили, че му е прилошало и повикали линейка, която го откарала в пазарджишката болница. След 24-часов престой в ареста в събота шофьорът се прибрал в Хисаря при майка си и разказал чудната история за магистралната проститутка, която го била упоила. В показанията си обаче в полицията в Пазарджик той не споменал и дума за въпросната жрица и обира.

Майката на Валери твърди, че синът й не пие и е много опитен шофьор. Комшийки, седнали на пейката пред блока на семейството в Хисаря, твърдят, че навремето съседът им си пийвал, но от няколко години бил абсолютен трезвеник и не близвал нито капка, като си вършел съвестно работата и бил много добро момче. Имал 30-годишен стаж, от които 7 години бил международен шофьор. "Карал е по всички пътища в Западна Европа, а тук ще обърка отбивката при село Труд към магистралата. Това е абсурдно. Освен това е бил обран. Липсват му парите и днес (б.р. - вчера) той ще отиде до Пазарджик, за да подаде жалба за обира. Надявам се полицаите да открият проститутката, която той е качил на стоп", обяснява майката.


Източник: в. "Монитор"


Още по темата: общо новини по темата: 7
19.11.2013 »
04.11.2013 »
25.10.2013 »
26.09.2013 »
24.09.2013 »
23.09.2013 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: