Тийнейджърка избяга с любимия в чужбина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:41 / 27.10.2016
4139
Влюбени тийнейджъри избягаха в Германия, за да не бъде продадено момичето за жена на друго момче. 16-годишната ромка Малина, която е обявена за международно издирване, била спазарена от родителите. Те дори взели капаро от семейството на кандидат-жениха, но сега трябва да връщат парите, пише "Дарик". Сюжетът, сякаш заимстван от филм на Емир Кустурица, се разиграва във варненското село Близнаци. 

Там Малина живяла на квартира с глухонемите си родителите. Момичето се влюбва в с година по-големия от нея Аладин и за да предотврати бъдещата сватба, в края на месец юни двамата заминават за Германия. Не е ясно обаче как са стигнали дотам, след като са непълнолетни. 

В Германия живее майката на Аладин и именно при нея са тийнейджърите, разказва дядото на момчето. Той обаче твърди, че не знае в кой град се намират. Неговата снаха Любка и синът му се разделят преди няколко години и тогава жената емигрира с друг мъж. В Германия живее и по-голямата сестра на избягалото момиче. 

"Малина има завършен 8 клас. Семейството е прилично, а момичето е културно и възпитано. Вписва се сред местните, участва в самодейните мероприятие - пее, играе", описва я кметът на Близнаци Димитър Димитров. 

Седмица след изчезването на Малина родителите й освобождават квартирата си в Близнаци. Бащата се връща родното си село Приселци, където са братята му, а следите на майката се губят. Сумата, която двамата трябва да връщат за провалената сватба, не е известна. Местните хора в Близнаци обаче предполагат, че парите не са малко. Малина Василева Димитрова е обявена за издирване в сайта на "Интерпол".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки
Учител: Абитуриентите, които така щедро плюете днес, са продукт н...
Играчи на пазара на недвижими имоти "превъртат" кеш в България - ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).