Температурите утре се вдигат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:48 / 01.11.2017
3150
През нощта ще е предимно ясно. В сутрешните часове на отделни места в равнините и низините видимостта ще е намалена. Ще духа слаб предимно южен вятър. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°. Утре ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са от 12° до 17°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за ноември и през следващото денонощие ще се понижава.

В планините ще предимно слънчево, преди обяд със значителна облачността по билото на Стара планина. Ще духа слаб, по билата - умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 1°. По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който до края на деня ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 13-15°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е около 16°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).