Тази млада британка никога няма да забрави почивката си в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:02 / 17.08.2017
8654
В урок за 20-годишна британка, която взе решение по време лятна почивка в България да "украси" с къна татуировка се превърна този експеримент, споделя същата с приятелите си в интернет, за да ги предпази. 

По време на разходката си по плажа, младата девойка била убедена от случаен човек да изрисува върху ръката й красиво цвете с къна, разказва в. Български новини. В продължение на десет дни девойката се радвала на красивото изображение, но бавно цветето започнало да избледнява и на мястото му се появил неприятен сърбеж и красивото цвете се превърнало в голяма рана с малки мехури. 

Девойката посетила болница в родината си, където лекари констатирали, че раната е причинена от химическо изгаряне, което най-вероятно ще остави трайни белези и се препоръчва лечение с антибиотици, за да се предотврати по-нататъшно заразяване. 

За да се направи татуировка с къна, се казва в репортаж на германския вестник Welt, понякога се използва черна паста, точните съставки, на която не са напълно известни, затова употребата му трябва да бъде внимателна и да се избягва за деца.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).