Таен обожател изненада Глория със заря за рождения й ден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:40 / 30.06.2021
2789
Примата на фолка Глория бе зарадвана от таен обожател с 30-минутна заря, която освети небето над Панчарево, където изпълнителката отпразнува рождения си ден. Фойерверките гърмяха дълго и красиво, а приятели на певицата не пропуснаха да споделят момента в социалните мрежи.

Според запознати самата рожденичка също е била изключително изненадана, когато в момента, в който й поднасят тортата, зарята започва да гърми с пълна сила. Не е ясно от кого е милата изненада към именитата дама, но е сигурно, че обожатели не й липсват, а явно някои от тях са готови на романтични жестове, за да привлекат вниманието й.

Певицата не разкри какви подаръци е получила, но показа снимка с прекрасни букети от близките и семейството й за празника. В тесен кръг тя събра най-любимите си хора, за да отбележи рождения ден. "Животът трябва да се празнува“, заяви изпълнителката.

Част от партито на Глория е била и малката й внучка. От фотос, който изпълнителката пусна в личния си профил, виждаме бебе Галина, накипрена в червено. "Иии най-важният човек на партито“, гордо написа певицата под кадъра. На друга снимка пък виждаме рожденичката заедно с майка си Стефка и брат си Николай. На всеки от кадрите не само певицата, но и всеки един от гостите й е широко усмихнат, което доказва, че партито е било на супер ниво.

"Пожелавам си здраве, за да мога да се радвам на всичко, което ми се случва, и на такива хубави моменти. Като един типичен оптимист винаги виждам хубавото. Гледам светлата страна на нещата и съм сигурна, че най-хубавото предстои“, с усмивка заяви пред "Телеграф“ Глория.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).