ТЕД-БЕД покорява нови върхове и набира 150 нови служители

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:00 / 31.07.2020
3832
Като фирма с дългогодишна история, "ТЕД-БЕД“ ЕАД е посрещала и продължава да посреща различни предизвикателства. Научили сме се да възприемаме промените като единствения път напред, като начин да усъвършенстваме и развиваме процесите и хората си. Постоянният стремеж да достигаме нови хоризонти е това, което поддържа духа на ТЕД.

2020 г. донесе на бизнеса невиждано досега предизвикателство в лицето на необходимостта работният процес да се преправи; да стане по-гъвкав, дистанционен, адаптивен и да намери начин да продължи напред в атмосфера на несигурност, зараждаща се икономическа криза. Заедно, всички в "ТЕД-БЕД“ ЕАД работихме неуморно и останахме верни на себе си - да осигурим качествен сън на нашите клиенти и да оправдаем доверието на партньорите ни, което неминуемо води и до добри резултати.

Благодарение на тази нагласа да гледаме на всяка трудност като нова възможност, ТЕД стартира мащабен проект със световно утвърден партньор, еталон за качество, дизайн и иновативност в своята област.

Увеличеният обем работа е нова възможност да разширим семейството на ТЕД. За нуждите на производството ни търсим да назначим 150 човека в следващите седмици – шивачи и шивачки, заготовчици, машинни оператори.

В ТЕД хората заемат сцената. Без нашите служители, ние не можем да бъдем това, което сме; не можем да продължим напред.

За позициите може да се кандидатства през сайта на фирмата:

https://ted.bg/karieri#proizvodstvo

както и в нашата Facebook страница:

TED BG – Кариери (https://www.facebook.com/TEDBGhr)

Нашите служители могат да се възползват от безплатен транспорт, ваучери за храна, топъл обяд, частично заплатен от фирмата; както и добро възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).