Свидетели и спасители разказаха за мелето на плажа в Несебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:19 / 30.08.2017
5785
Денят беше много ветровит, но въпреки това имаше много хора на плажа. Спасителите постоянно водеха хора. Тогава една жена беше в морето, спасителят влезе да я вади и един мъж беше доста агресивен и не се подчиняваше". Това разказа Ралица, която е била свидетел на побоя на плажа в Несебър в ефира на Нова телевизия. От своя страна спасителите заявиха, че това не е първият случай на такива конфликти. 

"Работихме на червен флаг, след много сигнали се наложи да влезем във водата, за да помогнем на една жена и съответно мъжът ѝ прояви агресия към наш колега. Участваха доста туристи, не само спасителите. Човекът нападна нашия колега по начин, който не е присъщ за турист", уточниха спасителите Здравко и Петър. 

"Аз когато пристигнах човекът отново се държеше агресивно, кълнеше. Като приключихме поискахме помощ от органите на реда", каза още единият спасител. По отношение на пострадалия им колега, те казаха, че е добре, но е малко асоцииран и афектиран от случилото се.

"Когато човек прояви агресия винаги подхождаме с диалог, но въпреки всичко се появява някой агресивен. Правата на спасителя са единствено и само сигнал до органите на МВР. Всеки един от нас рискува собствения с живот", коментираха още спасителите.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).