Сузанита публикува провокативни кадри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:30 / 17.09.2017
36933
Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа след тази на певица. 14-годишната ученичка се превърна в рекламно лице на моден бранд и публикува провокативни кадри от първата си професионална фотосесия в мрежата. Русокоската получи куп комплименти от мъже на всякаква възраст, които оставаха впечатлени от фигурата й, пише "Телеграф". Голям процент от последователите на Сузанита критикуваха новото й начинание, тъй като за успешно развитие осмокласничката би трябвало да се фокусира върху една сфера и да даде максимума от себе си, а не да се втурва с главата напред в други приключения.

Жаждата за слава е една от основните причини щерката на изпълнителя Орхан Мурад да свали още дрехи и да привлече вниманието към себе си. Друга, но също съществено важна причина е липсата на участия. Макар да доби популярност за нула време, ученичката, изглежда, не е желан гост в нощните заведения. Това се дължи на бедния й репертоар, който включва две песни, които буквално пеела една след друга по клубовете. 

Клиентите се влудявали до голяма степен от перченето на Сузанита и дори си позволили да я освиркат на първата й изява. Обидите и нецензурните думи не повлияли на младата певица, която напуснала столичната дискотека с гордо вдигната глава. Отново акцентът пада върху дупето на Сузанита, която не се притеснява да го показва както в първия, така и във втория си музикален проект. 

В професионалната фотосесия изпълнителката на "Луцифер и Буда" елегантно позира пред обектива, като позволява фотографа да хване перфектните й очертания. С изрязано боди, пухено палто, високи токчета и силен грим, 14-годишната се нареди сред най-сексапилните звезди на българската музикална сцена въпреки крехката си възраст.

Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).