Сузанита: Правя секс, забраниха ми дюнерите, нямам време за четене

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
10:42 / 24.03.2018
112638
Сузанита Мурад е дъщеря на легендарния Орхан Мурад и певицата Шенай. От малка тя проявява музикалния си талант, а преди година взриви общественото мнение с първия си клип, в който е твърде разголена. Тя дава първото си интервю за печатна медия на "България Днес" в присъствието на строгата си майка.

- Не си ли твърде млада за славата, която те връхлетя?

- Такова е времето, в което живея. Всички ние надраснахме годините си заради интернета, ГМО храните и телевизията. Затова и аз, и моите връстници разсъждаваме по друг начин, сега е нашето време.

- Успехът промени ли те и как?

- Промених се, защото за кратко време се случиха много неща покрай мен - няма как да не се промениш. От лятото досега със сигурност разбрах какво искам да правя и какво - не. И съм благодарна на хилядите ми фенове, които ме подкрепят във всякаква ситуация.

- Имаш доста фалшиви профили във Фейсбук, които те вкарват в неприятности...

- Имам над 30 фалшиви профила в социалните мрежи. Може би съм българката с най-много такива. Случаят с халата, който уж съм щяла да махна, ако моята снимка по него се сподели не знам си колко хиляди пъти... Това няма как да са мои думи и призив. Затова нека хората да не вярват на всичко, което се пише в интернет.

- Смяташ ли, че пробиваш повече със скандална визия, отколкото с глас?

- Татко има гласа, но при него няма скандал, затова не е толкова интересен за медиите. От години имам този пример вкъщи - когато няма визия и скандал. А при мен се започна с обратното. И ето - цяла България знае за мен. А за рап парчетата не трябва много глас, а и рапирам перфектно.

- На какво те научиха баща ти и майка ти?

- На честност, на искреност и уважение към феновете. Научиха ме да оставям без коментар злобните думи по мой адрес. А също на състрадание към болни и бедни. Имам доста благотворителни участия. Научиха ме и на безпределна любов към животните. А сега си имам и свое кученце - померана Марая. Тя е много сладка и умна, неразделни сме. Дори понякога я вземаме по участия, но докато пея, я оставяме в стаята.

- Какво ти забраняват майка ти и баща ти?

- Две неща са ми категорично забранени - наркотици и алкохол. За татуировките не бяха толкова строги, позволиха ми ги и аз се възползвах. Засега имам на крака и на ръката. Алкохол наистина не употребявам, всички собственици на заведения, в които съм имала участия, могат да го потвърдят, а и мама винаги е с мен. Преди участия пия само вода и много рядко, когато вече съм капнала от умора, но не всеки път, защото е вредно, пия по една енергийна напитка.

- А спазваш ли някакви ограничения в храненето?

- В момента спазвам забраната да хапвам дюнери, защото са много вредни. По месо не си падам, а похапвам ориз, спанак, зеленчукови крем супи. И нонстоп пия фрешове - различни. Единият ден фреш от зелени плодове и зеленчуци, на другия от червено цвекло, бяла ряпа и т.н. Сменям ги, за да не ми омръзват.

- Не си ли много малка, за да се показваш полугола?

- Отворете интернет, вижте и социалните мрежи. Има стотици полуголи момичета и момчета, много по-малки от мен. Защо не се говори за тях? Защо не ги коментират? Разликата е в това, че те са незабележими, защото не са деца на известни родители, самите те също не са популярни като мен. А в световния шоубизнес има значително по-разголени, по-скандали и по-малки от мен.

- Имаш ли книжка, шофираш ли?

- Час по-скоро, веднага щом навърша годините, ще изкарам книжка. А сега - ясно е, не шофирам, а само се возя, обикновено кара майка ми. Тя ми е показвала как се потегля, как се сменят скорости... Тя е много добър шофьор и има изминати над 2 млн. км. Искам да стана добър водач като нея.

- Кой е най-щурият купон, на който си била?

- За щур не се сещам, но на последния ми рожден ден направих много хубав купон с приятели в една частна вила. Нарочно не исках да празнувам в заведение. А няма да забравя и 10-ия си рожден ден, когато имаше караоке и страхотна заря. Сред гостите ми беше и едно момченце аутистче, което направи истинско чудо - то също пя!

- Колко гаджета си имала досега?

- В първото си гадже се влюбих на 12 г. Тогава се "загаджихме“ по детски, което се изразяваше в държане за ръце и тайни целувки. После подобна "връзка“ имах и с Ерик Трифонов. А сега вече имам истинско гадже - Александър.

- Правите ли секс и това нормално ли е на твоята възраст?

- Да. И е нормално, когато двама души се обичат, да правят любов!

- Четеш ли книги и какви филми гледаш?

- Последно гледах "Посоки" с Асен Блатечки и "Нокаут“ с Орлин Павлов. А за книгите - вземам, но нямам време за четене. Всичката информация получавам от интернет. Но цялото ни поколение е такова - без книги в ръцете. Сестра ми, която е по-голяма от мен, е изчела стотици книги. Не я вълнува шоубизнесът, докато аз харесвам хубави коли, шоуто, готини бийтове с яки текстове...

- Смяташ ли, че някои от големите ни музикални звезди са в края на кариерата си и трябва да бъдат сменени от такива като теб и Гери-Никол?

- Който докогато може и стои добре на сцената, трябва да продължава да пее. За музиката няма възраст - могат да започнат от три и да продължат до 100 години, стига да могат да издържат на напрежението. Щом не им пречи, да продължават! А естрадните певци, зная ги всички. Но Лили Иванова е уникална - от мама слушам за нея, много й се възхищава какъв професионалист и перфекционист е.

- Коя е най-фрапантната измишльотина, която си чела за себе си?

- Че мама е чакала чинно на касата, за да плати силиконовите ми устни и цици!

- А ти имаш ли намерение да сложиш силикон и къде?

- Засега - не. Не мисля, че имам нужда от корекции.

- Млад човек си, какво мислиш за гей парадите?

- Чуждият живот не ме интересува. А дали две момичета или две момчета ще са заедно, не ме вълнува, те не пречат. Лично аз едва ли ще се включа в гей парад, защото не ми е там мястото, не съм от тях. Но няма и да им преча, защото това е тяхно, а не мое решение. Никой не може да бъде съдник на другите.

- Орхан и Сузанита ще изненадат ли почитателите си с дует?

- Да, съвсем скоро. Той вече е почти готов, но няма да ти кажа повече, защото сама каза "изненада“. Нека наистина е такава.

- Смяташ ли да продължаваш по скандалния "ръб на острието“?

- Да, ще превърна скандала в своя запазена марка!

Виж коментарите (23)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).