Сътрудничка на Ненчев с отрязан достъп до информация заради проституция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:33 / 10.02.2016
4168
На една от най-близките сътруднички на военния министър Николай Ненчев не е даден допуск за класифицирана информация като шеф на дружеството "Снабдяване и търговия" на МО, заради три регистрации за проституция.

Това скандално разкритие направи в ефира на bTV политическият наблюдател Антон Тодоров. Въпросната дама е от младежкото движение на оглавявания от Ненчев БЗНС. В доклада на ДАНС това го има. Дали са го и на премиера, добави Тодоров.

През април 2015 година управителката на дружеството под шапката на МО "Снабдяване и търговия" Росица Русева подаде оставка, след като няколко месеца по-рано беше назначена лично от Ненчев, но не получи достъп до класифицирана информация.

Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството, както и с огромната чистка в дружеството.

Русева е известна и като един от пиарите на БЗНС. Тя е землячка на министъра от Ямбол. На последните парламентарни избори тя бе кандидат за депутат от РБ.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).