Състоянието на простреляното в главата дете е тежко

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
07:39 / 14.04.2024
1791
В спешната университетска болница "Пирогов" беше транспортирано дете на една година и шест месеца, простреляно във Враца. Това съобщиха от болницата на своята интернет страница, видя "Фокус"

От лечебното заведение информират, че мултидисциплинарен екип се бори за живота на детето: "Мултидисиплинарен екип от болница "Пирогов" прави актуална оценка на състоянието му и прави всичко необходимо в борбата за живота и здравето му".

Припомняме, че дете на година и половина от Враца бе простреляно в главата по-рано днес. С хеликоптер от състава на Военновъздушните сили то бе транспортирано до София, където било откарано в "Пирогов". 

По първоначална информация до инцидента се е стигнало, след като друго дете неволно събаря въздушна пушка, а след това неясно как бива възпроизведен изстрел, който засяга малкото дете.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Съседка на семейството, което пострада при катастрофата с автомоб...
Борисов: В България можеше да се случи същото като в Словакия
Дамите в селското стопанство: Проф. Даниела Ганева
Ето верните отговори на матурата по БЕЛ
Иззеха цистерна като веществено доказателство
Отново земетресение в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).