Спукана гума предизвика тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:07 / 08.08.2018
3619
Катастрофа между "Опел" и "Фиат" блокира тази сутрин пътя Варна - Бургас около Харамията в посока Варна, научи Varna24.bg от очевидци. 

За това как се е стигнало до пътното произшествие сподели самият млад шофьор, предизвикал катастрофата. Ето какво разказа той за медията ни:

"До ПТП-то се стигна след като около 7.30 часа тази сутрин пукам гума, губя контрол над колата, която управлявам, удрям друга кола, която се обръща по таван и моята кола се забива в другата канавка. Няма сериозно пострадали! Пътувах сам в колата".

След като в социалната мрежа излязоха снимки от пътния инцидент, младият шофьор сам призна, че е виновен за произшествието, което му спечели уважението на останалите коментиращи в мрежата.

Все още от полицията няма официална информация по случая. Очевидци споделят, че задръстванията са стигали до с. Приселци, но пътят не е затворен. Шофирайте внимателно!

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).