Софи Маринова и Гринго работят за наследник в английската столица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:35 / 12.07.2018
13065
Софи Маринова и Гринго правят пореден опит за бебе. Този път обаче двамата се надяват чудото да се случи на фона на типичния английски климат, тъй като работят за наследник именно в английската столица, пише "Телеграф". Двойката е в Лондон, защото Софи има концерт в "Селби център" в петък, 13 юли. Пропуските за шоуто са между 40 и 30 паунда, като по-високата сума дава право на по-предни места и обилно хапване.

Към шоуто обаче има и други бонуси. Редом със Софи, на сцената глас ще извият още Гринго и синът на певицата – Лоренцо. Младежът дори засне клип към песента "Парти мишена", а майка му прави всичко възможно, за да го популяризира. Лоренцо дори се е изрусил по повод на събитието. И пусна снимки с новата си визия, като се хвали, че се надява да си намери и гадже – руса със сини очи, макар че приема да е и със зелени.

Семейството дори сподели забавни истории от пътуването на Еми Стамболова до Лондон през май тази година. Певицата отишла в ресторант и казала "Гладна съм", но английският й бил толкова лош, че сервитьорът я попитал турски ли говори. На което, певицата, която не разбрала и дума, отвърнала "Филии с шоколад".

Това станало през май, когато Стамболова гостува в Лондон с Орхан Мурад. Иначе Софи се забавлява да обикаля из магазините в Лондон. Организатор на концерта на Маринова в британската столица е Веселин Стоянов. Той се прочу с участието си в комедийния сериал "Сутрешен блок" с Тодор Колев, където играеше плейбой репортер.

Виж коментарите (2)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).