Снимка, направена в наш "Макдоналдс", нажежи страстите във Фейсбук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
19:39 / 05.10.2017
33567
Мръсотия, хаос и мизерия - това се вижда на една от най-обсъжданите във Фейсбук напоследък снимки, направена в столичен "Макдоналдс". Кадърът е публикуван в социалните мрежи и предизвика страшна дискусия. Повечето от потребителите твърдят, че избягват да се хранят в тази верига. Намесват се и служители на "Макдоналдс", които казват, че за ниското заплащане, което получават, това и може да се очаква. 

Има и други, които твърдят, че в миналото въобще не е било така: "Едно време съм работил в "Макдоналдс" и хигиената беше топ. Едно от най-важните неща в работата, с мопа се чистеше през 30 минути, не само кухнята, но и самият ресторант вътре. Тоалетните май и те бяха през толкова и проверявахме да не влизат клошари и цигани. Салатата и зеленчуците бяха купени от пазара и не бяха фалшиви или стари, както и картофите бяха истински, пак произведени тук. Само месото и питките са внос от чужбина и идват замразени. Всичко седи в един голям фризер. Ако храна не се продаде до 5-10 минути, се изхвърля".

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).