Снахата на Алексей Петров: Никой не може да обясни защо са постъпили така с него

Автор: ИА Фокус
Коментари (3)
20:05 / 17.08.2023
3498
В Тетевенско, откъдето е семейството на Алексей Петров, местните са шокирани от убийството. Снахата на бизнесмена Надка Петрова твърди, че той не е споделял да се страхува за живота си.

"Никой не може да си обясни защо са постъпили така с него, толкова добър човек, на толкова много хора е помагал", заяви през сълзи Петрова. "Работеше в службите, явно знае много неща", посочи тя и допълни, че според нея това е причината за показното му убийство.

Тя разказва, че с Алексей рядко се виждали, основно по празници. "Тук се чувстваше спокоен, идваше весел, засмян", заяви Петрова пред NOVA и допълни, че по време на посещенията му в Тетевен не е бил с охрана. 

Според Надка, за да се стигне до покушението, Петров е подценил ситуацията. От няколко дни се е движел без охрана в София, предупреждавали го да не подценява ситуацията.

В родния му край мнението на местните за Петров е на двата полюса. За едни той е бил добър човек, за други обаче убийството му не е без причина.

"Мисля, че е имал стари сметки за уреждане. Какъв ли не беше Алексей Петров", казва Благовест Николов. "Виждал съм го няколко пъти и ми направи добро впечатление. За 3-4 месеца това са три показани убийства. Какъв Европейски съюз, че ние за първобитно-общинният строй не ставаме", споделя друг местен.

Сега близките му очакват да разберат кога ще го изпратят в последния му път. Не вярват обаче разследването да достигне до извършителите на убийството.

Виж коментарите (3)

Още по темата (108):
29.04.2024 Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
23.02.2024 Компанията CYBER ONE най-вероятно е обект на акцията в сградата на "Лев
Инс"
23.02.2024 "Лев Инс" с официална позиция за спецакцията
23.02.2024 Спецакция в застрахователната компания "Лев Инс"
15.02.2024 Братът на Алексей Петров: Ако видя поръчителя на убийството му, ще го питам заради власт или пари отне брат ми
31.12.2023 След убийството на Алексей Петров са задържани 4 човека
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).