Смучки по шията на млада нашенка смутиха мъжа й, дамата даде странно обяснение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:09 / 06.08.2018
15287
28-годишната майка на три деца, от ж. к. "Ален мак" в Благоевград, която се оплака в полицията, че е упоена и изнасилена по трасето Лондон-Благоевград, не помни нищо от пътуването си, съобщава "Струма". Случаят изуми разследващите с дълбоката мистерия, в която жената го забули. В момента се назначават експертизи, които да докажат има ли насилие върху 28-годишната жена. Разследването продължава, криминалисти от Второ управление на МВР проверяват всеки детайл от казаното от жалбоподателката.

Миналата седмица гастарбайтерката се прибрала при съпруга си, за да отидат на почивка по време на ваканцията ѝ. Докато се къпела, съпругът забелязал следи по шията ѝ и когато я попитал какво се е случило, жената с рев разказала, че като се качила в автобус от Лондон за България, си взела вода от шофьора, станало й зле и не помни нищо от цялото пътуване. Шофьорът и трима негови авери започнали да я закачат и оттук нататък не помни нищо от случилото се.

Пълна мистерия и изключително сложен казус пред местните криминалисти. Затова са назначени експертизи, които да докажат има ли следи от упойващо вещество в кръвта на жената, има ли следи от насилие и т. н. Не се изключва и вероятността историята да е съшита с бели конци за оправдание на "смучките" по шията на 28-годишната.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).