ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
След снимка от плаж в Гърция: Накупили си нашенци вилички по Офринио и си мислят, че по-хубави плажове няма, голям смях!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:34 / 30.07.2022Коментари (5)133643
© Фейсбук
Снимка от плаж в съседна Гърция бе причината да се развихри отново онлайн спорът къде е по-хубаво морето, видя Sofia24.bg. Тексът към кадъра гласи: "За тези, които искат плаж и море без камъни... Снимката е от бреговете на Лефкада. В Офринио е далеч по-добре!".

Коментарите не закъсняха, ето някои потребители на Фейсбук, които кротко изразяват мнението си: 

"Няма място за сравнение! Плажовете на Лефкада са каменисти, но острова има невероятни гледки. Всяко място си има своя чар";

"На който не му харесва на Офриньо, да дойде на Тасос (в момента съм тук за ден). Слънчака пасти да яде - народ, народ, цени и какво ли още не. Бонусът е, че паркираш на минимум километър от претъпкания плаж";

"Лефкада е на светлинни години по добре от село Офринио".

Спорът и нападките не закъсняха, ето какво пишат хората:

"Гроздето е кисело";

"Къде изнамерихте тази снимка? Ще откажете хората и от Офринио с нея. Само туземци липсват за разкош";

"Ама има и друго ... сега на който не му харесва плажовете в Гърция, си имаме и в България....пясък без камъни кооооолкото щеш....";

"Без камъни, да, но със заровени фасове са ни почти всичките";

"Никой не ви е закарал насила в Гърция";

"Ще припадна....по-глупаво сравнение не бях чувала.....да сравняваш Лефкада с Офринио";

"Накупили нашенци вилички по Офринио, Ираклици, Кирамотита, Фанарита и според тях други по-хубави плажове в Гърция нема, голям смях!!! На Халкидики или Кефалония най-лошите плажове са за предпочитане пред гореспоменатите ветрилници. Само пясъчните плажове на Халкидики са с обща дължина по-голяма от тази на българските по Черноморието, да уточня за онези, дето ме пращат на Златните! Тоя бройлерник не бих посетил никога!".


Още по темата: общо новини по темата: 936
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
01.11.2022 »
28.10.2022 »
17.10.2022 »
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До Офринио са 310 км. от София.... До Св.Влас за 436 км. , до Созопол са 424 км. - достатъчно голяма разлика в километи за да предпочете българина Гърция. До Офринио от София все едно съм отишъл на море в гр.Сливен ... НА беломорието имаплажна ивица от Ставрос през Аспровалта, Офринио до Караяни от почти 27 км. а разстоянието по път е 41 км. .... В този участък няма бг бетонните чудовища по плажовете, няма презастрояването каквото е БГ, най-много в центъра на някое от населените места да има 3-4 етажни малки сгради... Плажовете са широки, дълги и място по тях има за населението на 3 Българии. Да, пясъка не е навсякъде както нашенският, но в 80% е същият... Морето обаче е по-чисто от нашето и си има природно обяснение, а и хигиенно манталитетско възпитателно... Местата по плажовете с платена сянка нямат нищо общо с бг циганията ни и наглостта на партийните концесионери, и е по-евтина от родната бай-сраньовска платена сянка. На Беломорието плащам 5 евро за консумация и цял ден сянката е моя... Кой бг плаж ми дава сянка за 10 лева - шезлонг и чадър с консумация, че се не сещам... Цена от юли 2022 г. за гр.Аспровалта, централният плаж... Рибата за ядене е по-скъпа, с 20-25% , за сметка на това винаги е прясна, а не бг замразената , пържена в конвектомати стигаща до 80 лева килограма (цена за м.юли 2022 от сергия на "веселата уличка" в Созопол) за дреболяци рибни от миналата година... Като цяло всичко живо от света предпочита Гърция , а не България... и това отдавна трябваше да бъде светнала червена ламБа за бг хотелиери, концесионери и ресторантьори по бетонолайноморието ни... Всички от Европа и света летуват на море в Гърция и донякъде в Турция, но не и в България. В България ни посещават бедните "западняци" заради алкохола, ку**ите и дрогата... Сещате ли се защо? Ами не явно, щом има такива статии писани от жалкари, че в Гърция било по-зле от нашето родно море... Не бе, не е по-зле, по-уредено е, и не е наше, а чуждо, но нашето море е непорпавимо усрано, и затова всички ходят в Гърция... само бедните Българи с ограничен бюджет и начин на пътуване плажуват в БГ и им излиза "солено" нашето море... отделно чревните изненади в гащите, за деца и по-слаби стомашно-чревни системи... ... Не са цъфнали и вързали гърците, но с туризма са в следващият век преди нас... и така е от 1989 година... и така ще си остане :-(
0
 
 
Гяурите... Не е Орфинои а е Офринио... Мястото на "Ф" не знаете. Все едно София и соифя... Второ... Камъни имаме много и по плажовете и във водата пред тях... От Варна на север, Шкоршиловци, и даже Алепу... Не злобейте, че едни плажуват в Гърция, а други на Бетонолайноморието... За всеки морал и вкус си има място... А да, сравниш Офринио с ЛеВкада, е като да сравниш село Варвара, мичуринско с Варна или Бургас :-) Та тетако... :-)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.07.2022 г.
+1
 
 
Ами, това е българинът - всезнайко. Някои не са го виждали на табела, нито знаят, че се изговаря ОфринИу - обаче, големи разбирачи за плажа му, че и цените по ресторантчетата. А за тая сган дето плюе по "Лефкада" - направо нямам думи. Нямат си на представа каква красота е. И е Levkada /Левкада/. Тъпаци!
+3
 
 
Гроздето е кисело май. Все едно всеки средностатистически българин може да си купи виличка където и да е в Гърция, та се подиграват на хората, ходещи там ? Драги сънародници, ако не ви харесват северните гръцки плажове, купувайте си вили по островите и си живейте там, след като можете да си го позволите. Или пък си купувайте "вилички" по нашето Черноморие, щото пък там е още по-хубаво ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: