След инфарктно 8-часово заседение лидерите на патриотите се разделиха без изявления

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:36 / 20.11.2018
4195
10 минути преди края на работното време на деловодството на Народното събрание не е депозирано проекторешение на Министерски съвет за структурни и персонални промени на правителството "Борисов“ 3, предаде БГНЕС.

След 8 часа обсъждане в Министерски съвет от малката коалиция мълчат. По неофициална информация заседанието на Обединените патриоти или т. нар. малка коалиция е приключило. До този момент решението на коалиционните партньори е обвито в мълчание и неяснота.

Единствено Волен Сидеров, който излезе пръв от сградата на Министерския съвет, където се проведе първо среща с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, а след това среща на лидерите на Обединени патриоти, бе пресрещнат от чакащи на студа журналисти и заяви, че премиерът ще определи дали ще има и кой ще е  вицепремиер на мястото на Валери Симеонов. "Аз съм един прост депутат“, извини се Сидеров. В отсъствието на Сидеров другите двама лидери Красимир Каракачанов и Валери Симонов най-вероятно не са стигнали до съгласие и единна позиция по оставката на Симеонов като вицепремиер.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).