Слави Трифонов вече набира хора за политическия си проект, вижте изискванията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
14:58 / 25.09.2017
14157
Слави Трифонов публикува отворено писмо до медиите, в което призовава тези, които искат да участват в "една безпрецедентна промяна" и да направят "България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни", да му пишат на електронната поща - slavi@referendumbg.com. Шоуменът отново заявява стремежа си да смени политическата класа в страната с нови хора.

Кандидатите трябва да са българи, но може да не живеят в България. Основните изисквания към тях са да са образовани и добри професионалисти в своите области. Също така те трябва да са независими и да желаят да променят страната.

Слави Трифонов задава на кандидатите за неговия политически проект следните въпроси:

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?".

"През всичките тези години задавах въпроса "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени", споделя Слави Трифонов.

"А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", допълва водещият на шоуто на Слави.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава", завършва посланието си Слави Трифонов.

Виж коментарите (49)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).