Слави Трифонов съжали, че не е първи гост при Рачков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:05 / 05.02.2021
98245
Слави Трифонов дълбоко съжалява, че не е първият поканен гост в шоуто на Димитър Рачков. Очаква се комикът да води свое предаване по Нова телевизия. За момента от медията няма официално потвърждение на това, но подготовката за стартирането на шоуто тече с пълна сила. Негов продуцент ще е Магърдич Халваджиян.

В първото шоу гост на Рачков се очаква да бъде колегата му, комикът Краси Радков. Самият Радков води предаването "Златна рибка" по телевизията 7/8. Точно в него Слави обяви, че иска да е първият гост на Рачков.

"Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост", тръшна се Слави.

"Ами то ние тук сме взаимозаменяеми! Можеш ти да отидеш, аз ще поводя предаването ти, после обратното", предложи му Радков, но Слави не прие идеята да се размени с колегата си.

Рачков и Радков вече са се изявявали заедно, Двамата заедно с "Ку-Ку" бенд се появиха на сцената на "Арена Армеец" в "Забраненото шоу на Рачков". Това стана с благословията на Слави, след като той и Магърдич Халваджиян след дълг години спорове се сдобриха.

Въпреки че няма да участва в шоуто на Рачков, Дългия може да се появи на пазара под формата на ... вибратор, съобщава "България Днес".

"Има един българин Антон Симеонов, който изработва сувенири вибратори във формата на известни личности с голи глави. Вече е направил такива на Вин Дизел, Джеф Безос, Джейсън Стейтъм. Човекът иска и теб да те включи в списъка, като е подготвил дори договор, изпратил ни го е. С тази голяма глава ще ощастливиш много хора, а и ние можем да участваме отдолу като малки главички", обясни в последното си предаване Краси.

Самият Слави през смях обяви, че дава съгласието си да го ползват за вибратор.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).