Слави Трифонов се разгневи на политиците и заговори за революция!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
14:35 / 15.06.2017
8584
Днес депутатите в народното Събрание суспендираха българската конституция. В Конституцията пише, че цялата власт произтича от народа и народът упражнява властта си и пряко. На референдума народът пряко упражни властта си. Пряко изрази волята си. Това пише водещият Слави Трифонов в позиция, изпратена до медиите. По-рано днес депутатите отхвърлиха внесените от ГЕРБ промени в Изборния кодекс, които предвиждаха преминаване към мажоритарно гласуване в 2 тура. Идеята бе заимствана от проведения през 2016 г. референдум, организиран от Трифонов и неговия екип.

"В европейската история обаче аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта. Дали по мирен път или с революция - няма значение. Ние също ще изминем този път", пише още той в позицията си. Водещият обаче обещава: "Ще има възмездие. По един или друг начин. Това ще реши българският народ. Аз също съм част от българския народ и ще бъда част от това решение." 

"И понеже наистина всичко зависи от българския народ, все казвам, че той е суверенът по конституция, в крайна сметка наистина е така. Не защото аз го казвам. А защото е така. В крайна сметка такава е демокрацията. А историята е показала, че българският народ е мъдър. Затова ще завърша с две поговорки. "Каквото повикало - такова се обадило." И: "На зла круша - зъл прът", завършва писмото си Трифонов.

Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).