Син потроши от бой майка си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:43 / 28.08.2017
3521
Син преби зверски майка си и я прати в болница, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца. Баталните сцени са се разиграли късно в неделя вечерта в дома на старицата във врачанското село Вировско. Синът й, който живее във Враца, пристигнал при бабата, за да му даде пари за пиене. От пенсията й обаче не било останало нищо и това го вбесило. Без никаква жалост той започнал да налага душмански старицата. Удрял я по главата и тялото и продължил да я рита, когато тя се свлякла на пода.

На виковете й за помощ реагирали комшиите, които се обадили на горещия телефон 112. Пристигналите ченгета арестували агресивния син. Възрастната жена пък била закарана с линейка до врачанската болница. Там лекарите установили, че тя е с рани и синини по цялото тяло и главата, а тазобедрената й става е счупена. Пребитата от сина си майка е оставена за лечение в ортопедичното отделение на клиниката. По случая е образувано досъдебно производство.


Източник: Монитор

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).