"Силиконова овца и новобогаташ" вбесиха плажуваща дама

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
11:37 / 08.09.2017
18273
Перничанка призна най-откровено, че е набила мутра на плажа в Созопол. От думите й става ясно, че случката е от края на август. Ето какво написа тя във Фейсбук: "На плажа се довлякоха две изчадия. Силиконова овца и новобогаташ. Отначало беше нормално, около 30-40 минути. След това, като се започна едно просташко зеене по телефона и от двамата. Хем говорят високо, хем се хилят. До мен са, на другия чадър. Търпях, търпях и откачих. Станах и им направих забележка по-тихо да приказват. Селинджърът ми вика: "Като не ти понася, се изнасяй!". "Така ли?" - му отговорих. Взех си шишето с вода и му я излях на наглата кратуна. Всички около нас замръзнаха", разказа подробно във фейсбук Соня.

"Онзи се изправи, беше ми до рамото и ми каза, че ще ме смачка, ще плати да ме изнасилят и ще ме ликвидират. Те това ми требваше! Пребих го от бой и никой не посмя да се намеси. Ама като казвам "пребих", означава, че го метках по плажа, докато го добутах до стълбите. Не съм го била в ръкопашен бой", допълва смелата дама и обобщава: "Оня не можа да реагира. Женичката му тръчкаше след нас и ми викаше, че съм луда, побъркана, надрусана и естествено к@рва. Не се занимавах с нея. За пръв път след 4 години откачам. Преди 4 години бих полицай. Както и да е. Сега спасителите ме ухажват да им стана бодигард. И ще пием узо".

Часове след случката Соня Сергиева признава, че до някаква степен се чувства неловко.

"Срам ме е, че съм жена и днес си изтървах нервите, но повече не се трае наглостта и простащината. Иначе съм си жена. Нормална, прилична и майка, но явно съм си баш българка. Лесни са гадовете. Само характер и кураж ни стигат", сподели тя и обясни, че не покрила историята, а я разказва публично, защото предположила, че някои от сеирджиите на плажа ще пусне клип.

Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).