Ще успее ли Слави Трифонов да регистрира партията си?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
19:10 / 11.06.2020
7654
Софийският градски съд (СГС) трябва да реши до 2 седмици дали да регистрира партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". Според адвокатите на партията представени са всички необходими документи, уставът е последователен и изчерпателен. В него било вписано всичко, от което ще се ръководи формацията.

Названието "Има такъв народ" кореспондирало с целите на партията, посочиха адвокатите пред съдия Цветанка Бенина. Според прокурор Милен Ютеров няма пречки да бъде регистрирана.

Това е втори опит политическият проект на Слави Трифонов да бъде регистриран. Преди той се наричаше "Няма такава държава". Съдът обаче отказа регистрация с мотива, че е използвано незаконно българското знаме в логото. Новото лого представлява стилизиран восъчен печат с името на партията на син фон. "Има такъв народ" бе учредена през февруари.  

Дo двe ceдмици Coфийcĸият гpaдcĸи cъд щe ce пpoизнece зa peгиcтpaциятa от втори опит на политическия проект на Слави Трифонов, пише още "Лупа.бг".

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).