Шофьорка: Приближи се, счупи с юмрук страничния ми прозорец, после дойде линейка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:13 / 27.11.2023
10750
Жертва на насилие на пътя стана съпругата на капитана на баскетболния отбор на колички Николай Ваклинов. За това ви информирахме снощи. Днес ви представяме разказа и на самата жена:

"Това не са кадри от Хелоуин... Това са кадри от събота привечер, когато един мъж (от съседна кола) в снежна буря, реши, че съм го засякла (всъщност се преустройвах, за да завия, но той се движеше твърде бързо)... ядосан ме засече, блокира пътя ми, спря колата, слезе бесен, псувайки и заплашвайки ме... докато аз се опитвах да се извиня, че ако съм направила нещо погрешно, е заради лошите метеорологични условия, въпреки че карах много бавно, внимателно, и с необходимите светлинни сигнали, не съм го видяла... 

Той се приближи, счупи с юмрук страничния ми прозорец и огледалото... стъклата се пръснаха навсякъде.... нарязаха лицето и ръцете ми, но той се качи в колата и си тръгна. Разбира се... дойде линейка, промиха ме, извадиха стъклата, дойде полиция, дадох показания, пуснах жалба... и да, това ще отнеме време, но справедливост трябва да има. 

Органите на реда бяха много отзивчиви и съм сигурна, че последствия  за такива актове на насилие трябва да има, въпреки че не ни се занимава. Споделям това, защото такива действия трябва да бъдат наказуеми! Моля всеки, който има подобни случаи, да търси справедливост, защото ние трябва да се подкрепяме и да променим алгоритъма, който залива България! Мъже да агресират на жени... ами... няма да стане!".

Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
Журналист: Путин готви военна офанзива през лятото
Експерт: Живеенето под наем е добра опция, ако човек не разполага...
България е на второ място в Европа по брой и дебит на минерални и...
Каква заплата получава един евродепутат?
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).