Шофьор слезе от мерцедеса си и удари шамар на жена, пречела му да даде на заден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
11:03 / 06.06.2017
19246
Шофьор, запречил с колата си тясната софийска улица "Шейново", слезе и удари шамар на жена, която е шофирала зад него и му пречела да даде на заден ход. Сцената се разигра пред родилния дом, където според живеещите в района често стават скандали заради неправилно спиране и паркиране. "Мерцедес" с немска регистрация запречил уличката, без да се интересува, че пречи на движението. Зад него бил автомобилът на Александра, която в началото търпеливо изчаквала младият мъж да се измести с колата, а след това дала назад, за да му направи място. Това обаче не било достатъчно.

Районът около болницата е оживен и в случая доста хора стават свидетели на насилието. Един от тях е актьорът Стефан Мавродиев. Александра и сестра й веднага подават сигнал на телефон 112 и не след дълго пристига патрул на Първо районно управление. Междувременно изнервеният шофьор в търсене на място за паркиране влиза в двора на болница "Шейново", използвайки вдигнатата бариера.

Полицейският патрул откри собственика, който обаче не пожела да изложи пред екипа ни своята версия за инцидента. От полицията увериха, че след като попълнят данните на място, двете страни ще бъдат извикани в районното, където да дадат показания. Пострадалото момиче е било на преглед за медицинско свидетелство. Потърпевшите се надяват насилникът да бъде наказан, за да не се повтарят пододобни случаи на саморазправа на пътя. Инцидентът се е случил преди два дни.

Източник: БНТ


Виж коментарите (22)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).