Шофьор се напи безпаметно и катастрофира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:45 / 04.09.2017
3438
Мъж се напи безпаметно, метна се на автомобила си и катастрофира край бургаския квартал Лозово. Група младежи му се притекоха на помощ, за благодарност той ги обвинил в кражба. За екшъна, който с е разиграл около 03:40 часа тази сутрин, разказват момчетата в социалните мрежи, подкрепяйки думите си с видео и снимки.

"Прибирахме се от кв. Лозово към Бургас и видяхме въпросния автомобил в това състояние. Спряхме, за да помогнем ,при което човекът, видимо неадекватен, започна да ни говори че сме го ограбили, наши хора са го ограбили и неща от сорта. Пробва се да тръгне в това състояние, но заради състоянието на колата не успя. Няколко пъти заспа и после викаше "аз заспах ли е, брат" - може би заради състоянието му. Позвънихме на 112, след което дойдоха и той започна да ни говори как всичко бил помнел, щели сме да видим какво ще стане", разказва един от младежите.

"Направиха му тест за алкохол ,който отчете 1.77 промила. Започна да се държи агресивно и с органите на реда и те го задържаха. А ние просто спряхме, за да му помогнем, дори ако трябва, да го закараме до тях, само да не кара. Защо се качвате в такова състояние зад волана, малко ли са ви жертвите на пътя", възмущава се момчето.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).