Шофьор на ТИР откри 13 бежанци между дините в камиона си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:27 / 03.06.2017
2829
Шофьор на ТИР откри 13 бежанци в камиона си, спирайки да почине на отбивка край вътрешна митница до Сандански. Той натоварил ТИР-а с дини в гръцкия град Патра и, малко след като преминал ГКПП-Кулата, спрял да си почине. 

Изненадващо за него чул шум от камиона си, човешки говор, както и търкаляне на дини. Не посмял да отвори хладилната каросерия, но веднага се обадил на тел.112. 

Пристигналите бързо полицаи и служители на митницата отворили камиона и отвътре измежду дините излезли 13 бежанци, 4 от които деца. 

Според първоначалната информация те са пакистанци и са се качили незнайно как в камиона още в Гърция. Бежанците са задържани и транспортирани до Петрич, където в бившите казарми има временен пункт за настаняване. После тираджията е продължил пътя си за Полша, за където са предназначени дините.


Източник: Монитор

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).