Шефът на полицията в Сандански с разкрития за палежа на кооперацията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:46 / 02.04.2018
5254
Работим по няколко версии. Има образувано досъдебно производство. Основната версия е умишлен палеж. Нататък не бих коментирал, за да не пречим на разследването. Това заяви в ефира на Нова телевизия шефът на полицията в Сандански Борислав Щурков.

"Провеждаме множество оперативни-издирвателни мероприятия. Разпитваме свидетели. Гледаме записи. Няколко пъти вече е разпитан собственикът на магазина. Засега не е установено да има врагове заподозрени няма“, каза още Щурков.   

"Температурата на огъня беше много висока. Водата не успяваше да стигне до самия огън, тя се изпаряваше. Затова имаме преситения относно безопасността на сградата. Ще има предложение Общината да подпомогне с известна сума пострадалите“, каза на свой ред кметът на Сандански Кирил Котев.  

Котев съобщи, че днес ще се събере екип от експерти, който ще влезе  в жилищната кооперация. Специалистите трябва да установят дали на сградата не са нанесени щети, които я правят опасна.  По-рано бе разпространена информация, че двама души са счупили прозорците на магазина на партера и са го подпалили. Това все още не е официално потвърдено.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).