Шефът на ММА федерацията помля патрулка с джипа си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:45 / 30.04.2018
7032
Патрулката на столичните катаджии е смляна след удара с джипа на шефа на ММА федерацията Станислав Недков. Кадри в социалните мрежи показват щетите по автомобила. Според полицаи при сблъсъка е ударена кутията, която е монтирана от вътрешна сигурност, за да следи полицаите.

В същото време Недков, който е съпруг на Юлияна Дончева, твърди че е карал със 70 км/ч, което обаче малко вероятно предвид сериозните поражения по патрулката. 

Тази катастрофа нямаше да предизвика такъв голям интерес, ако не участваха специализиран автомобил и известно лице. Това заяви Станислав Недков – Стъки по повод инцидента, в който участва, в ефира на Нова телевизия.

"Трябва да се каже, че участва трети автомобил. Кола с благоевградска регистрация, минава на червен светофар и е догонен от полицаите. Те не съобразяват и спират в платно, където е разрешена скорост до 80 км. Малко след това аз минавам от там. Виждам, че има включени буркани, но няма включени аварийни светлини, което създава усещането у мен, че тази кола се движи, макар в специален режим. Вече като осъзнавам, че тя е спряла, е късно“, уточни шефът на ММА федерацията.  

"По нашето законодателство аз съм виновен, въпреки че колите са спрели в платното за движение. Не бива да търсим кой е виновен, трябва да извлечем поуките. Аз винаги си слагам колана, това, че имах колан ме спаси от по-сериозни наказания. Време ли е законодателят да уточни къде трябва да спират пътните полицаи. В Германия ги отвеждат до определени места. Време е да светне лампичката на законодателната власт“, посочи той.  

"Това, което разбрах от колеги на полицаите е, че патрулиращите коли са снабдени с камери отпред и отзад,. Има 2 големи компютри, които се удрят в седалките на двамата полицаи. Това, което знаем е, че нямат сериозни наранявания. Единият е изписан веднага от болницата. Другият е с наранявания в гърдите. Веднага, изтичах до колата да помогна, те бяха в шок, но бяха адекватни. Взеха ми проба за алкохол и наркотични вещества, и двете са отрицателни.“, обясни той.   "Аз съм виновник по нашето законодателство, съставен ми е акт, който ще бъде заплатен. Взета ми е книжката, трябва да се заплати акта, за да си взема книжката. Имам друг акт, беше за скорост от 10 км, до колкото помня“, каза още той.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).