Шеф Петров: Всички български телевизии са просто един виц

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:39 / 20.02.2018
9488
Хапливият език на шеф Петров си намери нови жертви. Готвачът, който преди време предизвика страшно меле, в което бяха ранени роклегендата Милена Славова и нейна приятелка, сега реши да подпука конкурентите си. Борис Петров - както е истинското му име, реши да скастри шоуто "Черешката на тортата" и по-специално някои от участниците. Той пусна доста обширен коментар в личния си фейсбук профил, под който има снимка не на кого да е, а на скандалната плеймейтка Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин. Интересно е, че в статуса си той критикува и още куп хора. Ето какво пише шеф Петров: 

"Толкова много съжалявам хора, които се информират не само за храненето, а и за живота от телевизионните формати, това е все едно да си мислиш и формираш в съзнанието си, че истинската любов е в Турските сериали или Боливуд! (А така наречените критици, са ми най-смешни! Познавате ги, мързеливци с малко дар слово, които ходят навсякъде и определят, едно бедно и сакато куче, което са предаванията ни и винаги намират слабостите му.... колко е трудно това :) ) Какво ви става бе хора? 

Възможно ли е да сте толкова наивни, целият ви живот и развитие да се манипулира от телевизия и то от нискобюджетни спектакли на мизерни, третокласни телевизии в за жалост бедната ни държава! Тук всичко е толкова посредствено, че дори тези които правят това не го гледат:) или поне го поглеждат след монтажа :))) ..те знаят какво имам предвид!? (..отварям скоба и казвам, че хората които работят и се мъчат да правят телевизия, която разчита на Манна Небесна също е жалко, но достойно за уважение! 

Факт е, че е невъзможно и да го обръщат на порнография е жалко. но дори да не го направят те, зад гърба им има десет безработни, които ще го направят!!) Има световни високо бюджетни програми с мега професионалисти от които може да получите повърхностна информация в малък процент, който евентуално да е като база за нещо което после може да развиете! Но да определяте и градите представите за живота си с камуфлаж като нашите канали е много рисковано! 

За това аз се радвам на всички които излизат в този театър и въобще не са сериозни, защото Всички български телевизии са просто един Виц и така трябва да се гледа и участва в тях! Единственото нещо което може да се види, са цветните хора които могат да бъдат забелязани в този сглобен катун, защото те са единственото реално и живо нещо. Всеки който гледа по друг начин е Мъртво Роден! 

п.с. Преди време аз също грешех и се изказвах негативно, но после разбрах, че това е невъзможно, тоест да направим нещо нормално, като в "белият свят"!? Един умен човек ми каза нещо от рода " ...времето се променя и ние се променяме с него" каза го на Латински. Замислих се прочетох малко древни философи и си дадох сметка, че живота е по мъдър, когато усетиш ВРЕМЕТО, когато го допуснеш да влезе в теб и да те промени, защото то го прави само в положителна насока и после чака ти да промениш него.Така светът върви напред. За това вярвам, че в България има и мъдри хора, които могат да променят времето! 

А една госпожа написа статия, в която заяви, че е толкова объркани в кулинарната си (по нейни думи) информация, колкото това което намира в думите на Колагин. За това ще и кажа на госпожата, да не се занимава с история на храната и да си остане концентрирана и интелигентна в правилното писане, на неща които знае, защото просто остава само с правилното писане, говорейки за глупости от рода Българското ястие БОБ :) или изказвания за майонезата :) 

Защото мила Г-жо, един ден може да се окаже, че първата майонеза е правена по нашите земи, а част от Латинска Америка, готви най-древната средиземноморска храна, тръгнала от Египет, защото освен вашите данни за бягството на евреите и както го казва " разделеното на две от Мойсей море" (по смотано определение не съм,чел и всъщност и аз правя грешки, но рядко бих написал Моисей с "Й") има и други неща които се проучват в момента.А пластовете в Обществата които слагате и се причислявате в някои от тях, са точно толкова камуфлажни колкото бедната ни телевизия!  

ПРОСТО ОСТАВЕТЕ ВРЕМЕТО ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВАС ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЗНАЕЩИ, НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ПРОМЕНЯТЕ ВРЕМЕТО, ПРЕДИ ТО ДА Е ПРОМЕНИЛО ВАС!".

Виж коментарите (4)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).