Шампионка с 38 медала живее с 10 лева на ден като общ работник по строежи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
09:59 / 11.10.2017
50547
Шампионка по борба с 38 медала работи днес като общ работник по строежи, предаде Нова телевизия. 32-годишната Руска Петрова е отраснала в домове, а след смъртта на треньора й миналата година се захванала на работа. Завършила е строително училище, затова днес прави ремонти - обръща прозорци, шпаклова стени. Живее с 10 лева на ден, за което казва, че са много пари за нея. Мечтае да има собствен дом. 

Руска има 17 златни, 10 сребърни и 11 бронзови медала от републикански първенства по борба, някои от които са подарени, а други се пазят от нейни приятели. Младата жена е отраснала по домове, зарязана от майка си, която обаче не се отказала от нея с документ, за да й даде шанс да бъде осиновена. Преди време Руска била открита от сестра си Митошка. Тя си загубила акта за раждане и при изваждане на нов установила, че са общо 12 деца. Само 5 от тях живеели с майката, която била баничарка и често работела нощни смени. Останалите деца била дала по домове и роднини. Самата Митошка на 8 г. също била изоставена в дом.



Виж коментарите (32)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).