Седем бойни кучета убили 33-годишния Живко за секунди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:04 / 27.07.2018
19028
Глутница расови кучета от породите питбул и американско були буквално изядоха собственика си в местността Мочурите край Сливен. 33-годишният Живко Димитров от село Сотиря починал за секунди от остра кръвозагуба, след като бил разкъсан от зверовете, пише тази сутрин "Телеграф". Мъжът бил намерен от негов приятел, с когото имали среща след вечерната разходка на седемте животни. Зверовете били без поводи и намордници, обикаляли около тялото на собственика си. Те ръмжали злобно и не допускали никого да доближи.

Приятелят му успял да се измъкне невредим и да потърси помощ. Две от псетата са избягали и се издирват в силно пресечената местност, а местните от Сотиря са в стрес.  Кметът на селото разказа, че Живко бил любител на екзотични породи и от няколко години се занимавал с развъждането им, но не е имало проблем. Според местните жители питбулите са използвани за участие в незаконни кървави боеве между свирепи кучета, каквито се организират срещу солидни суми.

Живко се установил в семейното жилище на майка му, която била вдовица. Имотът е достатъчно отдалечен от последните къщи в селото, което го превърнало в идеален за развъждане на зверовете. Малцина от местните смеели да надникнат през оградата от страх, че свирепите животни може да ги изядат.  Кметът каза, че Живко се изучил в Сливен, а през последните години работел като бодигард в дискотеки и нощни клубове по морето.

Виж коментарите (22)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).