Само на 58 г. почина известен адвокат, съпругата му съкрушена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:26 / 29.05.2023
11527
Един от най-известните адвокати в България – Асен Джингов, е починал внезапно, месец след като навърши 58 години. Тъжната вест съобщи съпругата му Биляна Цонова-Джингова във Фейсбук.

"Сбогом, Асенчо, наш татко, съпруг, мъж и любов на живота ми! Мъката е неописуема! Ще ми липсваш до края на дните ми...", написа жената.

Асен Джингов, който е управляващ съдружник и един от четиримата съдружници-основатели на Адвокатско дружество "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков", също така ръководеше практически групи по сливания и придобивания, общо корпоративно право и банково и финансово право. 

Завършил е Юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски“ през 1991 г., както и Академията по американско и международно право в Далас (Academy of American and International Law) през 1993 г. Световни и европейски правни издания като Chambers Global и Chambers Europe са го определяли като вдъхновяващ мениджър, един от най-добрите адвокати в България, уважавана фигура на пазара и практичен, разумен и професионалист.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Положението е наистина смазващо!
Край с евтините картофи
Проф. Рачев: Времето по празниците ще е динамично, трудно ще се п...
Защо се налага да доплащаме за уж безплатните лекарства?
Велики вторник е - ден за поука
Не забравяйте чадърите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).