Само глоба за Жана Бергендорф за последната й изцепка с наркотиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
11:57 / 27.04.2016
14593
Софийската районна прокуратура внесе в Софийския районен съд материалите по бързото производство срещу певицата Жана Бергендорф.

От държавното обвинение предлагат тя да бъде освободена от наказателна отговорност и да й бъде наложена глоба от 1000 до 5000 лева. Бергендорф е обвинена за това, че на 19 април около 22.35 часа на , ул. "Г. С. Раковски" в София е управлявала кола след употреба на наркотични вещества.

В "Здравей, България" по Нова тв адвокатът й Стефан Атанасов обясни какво точно се е случило във вторник в центъра на столицата. "Кола, която се е движила пред колата на Жана, е спряла рязко на пешеходна пътека на улица "Раковски". Жана не е успяла да спре и двата автомобила са се ударили. Очевидно другият участник в катастрофата я е разпознал и е решил да викне полицията. За мен е пълна загадка защо се вика полицията за толкова леко ПТП", заяви Атанасов.

Тестът с дрегер показал, че певицата не е употребила алкохол преди да се качи зад волата. Тестът за наркотици обаче бил положителен. Затова тя е била задържана от полицаите. След повече от половин денонощие в ареста, тя е била освободена, а прокуратурата й е повдигнала обвинение за шофиране след употреба на наркотично вещество.


Виж коментарите (52)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).